واکنش تند فعالان شبكه‌هاى اجتماعى به مخالفت خامنه‌ای با رفراندوم
واکنش تند فعالان شبكه‌هاى اجتماعى به مخالفت خامنه‌ای با رفراندوم

واکنش تند فعالان شبكه‌هاى اجتماعى به مخالفت خامنه‌ای با رفراندوم؛ آرایهای منتقدان و ردّ کنندگان سیستم ایران در فضای مجازی فارسی‌زبان، پس از اینکه علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، به طور صریح اعلام کرد که مخالف برگزاری رفراندوم در ایران است، به شدت در حال افزایش است و دو روز پس از اعلام این موضع همچنان ادامه دارد.

https://twitter.com/hasakikaki/status/1648404072792489987?s=20

واکنش تند فعالان شبكه‌هاى اجتماعى به مخالفت خامنه‌ای با رفراندوم

در فضای مجازی، پس از سخنرانی علی خامنه‌ای در روز تولد او، که به درخواست‌های برگزاری همه‌پرسی در مسائل کلان کشور ردّ حمایت کرده بود، بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی به تحلیل‌هایی درباره “لخت شدن دیکتاتور”، “خیال‌پردازی پدر زورگو” و “دیکتاتورتر شدن” رهبر جمهوری اسلامی پرداختند. این پدیده همزمان با افزایش سن علی خامنه‌ای در حال رخ‌داد است و در جامعه ایران نیز مورد توجه و بحث قرار گرفته است.

۸۰ میلیون نفر باید از نظرات یک‌نفر ۸۰ ساله اطاعت کنند چون صغیر تحلیل ندارد در برابر ولّی، حتی برای پوششش، چه رسد به رفراندوم!

خوب شد خامنه‌ای یه چرتی گفت و همه یادشون افتاد رفراندوم خوب نیست، یارو تا دیروز هشتگ تنها راه نجات کشور رفرندوم هست میزد حالا شده تحلیلگر که هیچ جای دنیا رفراندوم ندارن، جر نخورید از این همه تناقض و خایه مالی داداش دستمالت رو گاهی یه استراحت بهش بده نترس همش مال خودته

 

علی خامنه‌ای که مردم ایران را «نفهم» خوانده است، خود را به فراموشی زده که در این فایل صوتی به صراحت خواستار بررگزاری رفراندوم درباره محبوبیت محمود احمدی‌نژاد شده بود. همان کسی که شش ماه است به دستور او حصر شده است

مخالفت صریح علی خامنه‌ای با همه‌پرسی

در دیداری با گروهی از افراد که به عنوان “دانشجو” معرفی شدند، رهبر ایران، علی خامنه‌ای، روز سه‌شنبه ۲۹ فروردین به درخواست‌های برگزاری همه‌پرسی در مسائل کلان کشور پاسخ داد و اظهار کرد: “کجای دنیا این کار را می‌کنند؟ مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟” پیشتر، میرحسین موسوی، یکی از رهبران جنبش سبز، برای تغییر قانون اساسی کشور، خواستار برگزاری همه‌پرسی شده بود. همچنین، حسن روحانی، رئیس‌جمهور سابق ایران، در تاریخ ۱۵ فروردین امسال، برگزاری همه‌پرسی درباره سه موضوع “سیاست خارجی، سیاست داخلی و اقتصاد” را به عنوان راه‌حل اصلی برای حل مشکلات موجود در کشور پیشنهاد داده بود.