قاسم سلیمانی
نقش‌آفرینی یک پایگاه مرموز انگلیسی در ترورقاسم سلیمانی

نتایج یک گزارش نشان می دهد که نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا احتمالا در ترور قاسم سلیمانی نقش داشته است.

نقش‌آفرینی یک پایگاه مرموز انگلیسی در ترورقاسم سلیمانی

 نقش‌آفرینی یک پایگاه مرموز انگلیسی در ترورقاسم سلیمانی؛ گاردین گزارش می دهد که انگلیس و آمریکا یک پایگاه جاسوسی مخفی در یورکشایردارند که نام آن “منویت هیل” است.

یک گزارش فاش کرد که ممکن است انگلیسی‌ها به وسیله این مرکز که بزرگترین محل جاسوسی الکترونیکی در کل جهان است در ترور سردار قاسم سلیمانی ، فرمانده نیروی قدس ایران و ابومهدی المهندس، از فرمانده نیروهان بسیج مردمی عراق، به آمریکا کمک کرده باشد

به گزارش گاردین ، ​​برنابی پیس ، روزنامه نگار تحقیقاتی ، گزارشی را در یک نشست ویژه کارزار پاسخگوکردن پایگاه من‌وید هیل درباره از برآورد احتمالی وی در نقش این پایگاه در پشتیبانی اطلاعاتی از ترور قاسم سلیمانی ارائه کرد.

آن پایگاه در کجا قرار دارد؟

پایگاه من‌وید هیل در سیزده کیلومتری غرب هاروگیت در حومه یورکشر دیلز در شمال بریتانیا واقع شده است و به دلیل گنبدهای بزرگش که شبیه توپ های سفید گلف است شناخته می‌شود

اگرچه این پایگاه با عنوان “نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا” روی کاغذ عنوان شده است ، اما در واقع پایگاه آژانس امنیت ملی ، آژانس اطلاعاتی وزارت دفاع ایالات متحده است.

با ۶۰۰ نیروی آمریکایی و ۵۰۰ پرسنل غیر نظامی بریتانیایی ، بزرگترین پایگاه آژانس امنیت ملی خارج از خاک از ایالات متحده است.

نقش‌اين پایگاه در نابودی نیروهای طالبان در سال های ۲۰۱۱ و۲۰۱۲

کنش‌گران در “کارزار پاسخگوکردن پایگاه من‌وید هیل” از کابینه انگلیس خواسته اند تا نقش این پایگاه “مرموز” را در حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا روشن کند.

گزارش بارنابی پیس سوالات دیگری مبنی بر نقش پرسنل بریتانیایی این مرکز در حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در یمن، پاکستان و سومالی مطرح می کند. بریتانیا به صورت رسمی در هیچ‌یک از این کشورها وارد جنگ نشده است.

اسناد فاش شده در “پرونده های اسنودن” همچنین نشان می دهد که پایگاه داده بخشی از یک شبکه استراق سمع است که می تواند داده ها را از صدها میلیون تماس و ایمیل در روز جمع آوری کرده و همچنین مکان تلفن ها را ردیابی کند.

به گفته بارنابی پیس ، از اطلاعات خروجی این پایگاه در تعقیب و نابودی نیروهای طالبان در سال های ۲۰۱۱ و۲۰۱۲ مورد استفاده قرار گرفت.