باوجود آنکه کاربران ایرانی در همان ساعات اولیه راهاندازی “تردز” اعلام کردند که این شبکه اجتماعی در ایران فیلتر شده است، اما باز هم توانستند عضو شوند.
بعضی کاربران ایرانی در توییتر بر اساس بستر و زیرساخت اینستاگرام، به طور خودکار در ایران فیلتر میشوند. اینستاگرام یکی از محبوبترین شبکههای اجتماعی برای کاربران ایران در اعتراضات سال گذشته با محدودیت و فیلتر شدن مواجه شد.
با حضور گسترده کاربران ایرانی در “تردز”، نشان داده میشود که بسیاری از ایرانیها با استفاده از VPN به عضویت در این شبکه اجتماعی جدید دست یافتهاند.
عضویت تعداد زیادی از مشاهیر در این پلتفرم اجتماعی، “تردز”.
تعددی از چهرههای معروف آمریکایی مانند کیم کارداشیان، جنیفر لوپز و الکساندریا اوکاسیو-کورتز، عضو جوان حزب دمکرات در مجلس نمایندگان آمریکا، به سرعت به شبکه اجتماعی “تردز” پیوستند.
“تردز” به عنوان یک شبکه اجتماعی جداگانه راهاندازی شده است، اما با ارتباطش با اینستاگرام، مشترکان و تعداد آگهیهای تجارتی آن به طرز چشمگیری افزایش خواهد یافت. پیشبینی میشود که در صورت عدم توانایی توییتر در احیای جایگاه خود، بخش قابل توجهی از آگهیهای تجارتی به سمت “تردز” مهاجرت کنند. هرچند “تردز” جداگانه راهاندازی شده است، اما کاربران اینستاگرام میتوانند با استفاده از حساب خود وارد این شبکه اجتماعی شوند و به آن اضافه شوند.
بازاریابان دیجیتال “تردز” را به عنوان “قاتل توییتر” توصیف کردهاند به دلیل قابلیت جذب آگهیهای تجاری قوی آن. برخی دیگر این شبکه را فرصتی برای ایجاد نسخه بهتر از توییتر میدانند و الکساندریا اوکاسیو-کورتز در اولین پیام خود در “ترِدز” آرزو کرد که این پلتفرم فضای خوبی را ایجاد کند و از شوخطبعی بالا و کمترین حد اذیت و آزار برخوردار باشد.
مزایای این شبکه اجتماعی جدید شامل:
امکان پاسخ به پیامهای دیگران و بازنشر آنها، علاوه بر انتشار پیامهای کوتاه، مشابه توییتر است، اما قابلیت ارسال پیام مستقیم به کاربران دیگر را ندارد.
طول پیامهای منتشر شده در “تردز” میتواند تا 500 حرف و نشانه باشد، و همچنین لینکها، تصاویر و حتی ویدئوهایی با حداکثر پنج دقیقه میتوانند در پیامها جای داشته باشند.
شبکه اجتماعی “ترِدز” از طریق فروشگاههای اپل و گوگل در بیش از ۱۰۰ کشور قابل دسترسی است.